واکنش آذری جهرمی به خبر مدیرعاملی‌اش در پرسپولیس | این هم از عجایب فوتبال ایران است! مصائب نماینده فوتسال خراسان رضوی در لیگ دسته اول کشور | اتحاد سرخس با تاکسی به شاهرود رفت داوران هفته هشتم لیگ برتر مشخص شدند برنامه بازی‌های هفته هشتم لیگ برتر فوتبال (فصل ۰۵-۱۴۰۴) | هفته سرنوشت‌ساز برای سرخابی‌ها جریمه ۲ میلیاردی خلیل‌زاده تأیید شد اسکواد پرسپولیس متحول می‌شود! عجیب و غیرمنتظره؛ آذری جهرمی گزینه مدیرعاملی پرسپولیس شد! مهلت ۲۴ ساعته پرسپولیس به اوسمار! فغانی: گام اول برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ را محکم برداشتم دمبله: امیدوارم‌ ام‌باپه توپ طلا را ببرد فعالیت استقلال در تکواندو و سوارکاری برگزاری مجمع انتخابی هیئت والیبال خراسان رضوی باز هم به تعویق افتاد! مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی: ابومسلم ثامن مجوز ندارد استقلال - الوحدات؛ ساپینتو نمی‌خواهد با آسیا خداحافظی کند بازگشت بازیکنان محبوب هاشمیان به ترکیب پرسپولیس اوسمار به دنبال بازارگرمی با اسم پرسپولیس پیروانی در جمع بازیکنان پرسپولیس: جاسوسی نکنید اختلاف نظر در کادرفنی پرسپولیس سکوت فدراسیون فوتبال بعد از منتفی شدن حضور فوتی در تیم ملی نتیجه و ویدئو خلاصه بازی سپاهان و آخال در لیگ قهرمانان آسیا(۲۲ مهر ۱۴۰۴)| چقدر گل نزنی سپاهان!
سرخط خبرها

زشت و زیبا در بسکتبال| صمدی در آغوش صفرزاده

  • کد خبر: ۱۰۱۴۴۹
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۰۴
زشت و زیبا در بسکتبال| صمدی در آغوش صفرزاده
در دیدار دو تیم بسکتبال نظم آوران سیرجان و شیمیدر صحنه‌ای زیبا رقم خورد و نشان داد که قدرشناسی تا چه اندازه ارزشمند است.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، در هفته‌ای که گذشت در رقابت‌های لیگ برتر بسکتبال هم شاهد صحنه‌های زشت و دور از شأن این خانواده بودیم و هم صحنه‌های زیبایی رقم خورد که از کنار آن نمی‌توان به راحتی عبور کرد.
دیدار دو تیم آویژه صنعت پارسا و صنعت کرمان با حواشی روبه‌رو شد و صحنه‌هایی رقم خورد که زیبنده این رشته نبود و به حتم در کمیته انضباطی به آن رسیدگی خواهد شد.
اما در دیدار نظم آوران سیرجان و شیمیدر قم هم احسان صمدی بازیکن سیرجانی‌ها که از شیمیدر به بسکتبال معرفی شد و پیراهن تیم ملی را به تن کرد و در تهران همراه با تیم ملی جوانان به قهرمانی آسیا رسید، به رسم قدردانی، امیرحسین صفرزاده را در حضور مربی فعلی خود علی آرزومندی بغل کرد و صحنه‌ای زیبا رقم زد. رابطه بین این دو دست کمی از رابطه‌های پدر و پسری ندارد.
صفرزاده که خود روزگاری پسر حسن نوربخش خوانده می‌شد و زیر پر و بال او بزرگ شد حالا خود پناه امنی برای جوانان شیمیدر شده و امثال صمدی هم این را فراموش نکرده اند که بسیار ارزشمند است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->